Webinar ADHD en Autisme Spectrum Stoornis

Kijk nu de webinar ADHD en Autisme Spectrum Stoornis (ASS). In dit webinar bespreekt Mireille Boerma met dr. Janneke Zinkstok de verschillen en overeenkomsten van ADHD en ASS en de aandachtspunten in diagnostiek en behandeling. Deze webinar is speciaal voor patiënten, betrokkenen en natuurlijk andere belangstellenden.

Mireille Boerma werkt sinds 10 jaar als zelfstandig gevestigd psychiater in haar praktijk te Amstelveen. Voor die tijd heeft ze bijna 10 jaar binnen de GGZ gewerkt met mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen.

In haar eigen praktijk behandelt ze patiënten vanaf 18 jaar, van ADHD tot ASS, van angststoornis tot depressie, van bipolaire stoornis tot schizofrenie. Haar blik op psychiatrie is diagnostisch aanzienlijk verbreed in de afgelopen 10 jaar, maar wat ze uit de GGZ heeft meegenomen is de kern van de sociale psychiatrie: het belang van de familie, de naasten en andere geïnteresseerden.

Mis het niet en kijk nu op YouTube!

Deze webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Medice B.V.