SUCCESVOLLE BEROEMDHEDEN MET ADHD

Van wereldbekende acteurs, schrijvers en muzikanten tot aan zelfs ex-presidenten van de Verenigde Staten. Jawel, allemaal zeer succesvolle mensen met ADHD. Wij zetten de populairste beroemdheden nog even voor je op een rijtje. Wie herken jij in jouw kind?

Kinderen met ADHD kunnen een gebrek aan zelfvertrouwen ontwikkelen, omdat zij ‘anders’ zijn. Misschien twijfel je zelfs weleens of het allemaal goed zal komen. Dat brengt spanning met zich mee en kinderen met ADHD kunnen dit gevoel snel oppikken. Maar hoe mooi zou het zijn om dit gevoel even om te draaien? Want weet jij hoeveel succesvolle beroemdheden ook met de diagnose ADHD te maken hebben gehad? En zij hebben allemaal iets met elkaar gemeen: ze hebben de voordelen van ADHD positief weten in te zetten. Herken je de beroemdheden op deze foto?